• Жеко

  Автор: Жеко Пашовски

  Добавено на: 2022-08-16 22:07:36

  Брой коментари: 5

  Тип на потребителя: Студент

  Основни функции на форума (F.A.Q.)

  1. Как да си направя профил?

  Като влезете във форума, горе вдясно има два бутона - “ВХОД” и “ТЪРСИ В ТЕМИТЕ”. Натискате “ВХОД”. Появява се меню с два бутона долу - “ВХОД” и “РЕГИСТРАЦИЯ”. Натискате “РЕГИСТРАЦИЯ” и попълвате своите данни. Моля да обърнете внимание на категориите - ПСИХОЛОГ, СТУДЕНТ, ЛЮБИТЕЛ. Важно е да са попълнени коректно, за да имаме ясна представа с кого комуникираме и да си помагаме оптимално. След като попълните данните, вече можете да влезете със своя email и парола.

     2. Как да създам или отговоря на тема?

  Темите са разделени по категории. С времето тези категории ще стават повече, за да може да се поддържа ред с натрупването на разнообразна информация. Създаване на тема - Когато намерите подходящата категория, срещу полето “Търсене в категорията”, натиснете бутона “ДОБАВЯНЕ НА ТЕМА”. 

  Отговаряне на тема - Можете да кликнете на самата тема(в синьо) или на бутона “ВИЖ ТЕМАТА” най-вдясно под “Действие”. Това ще отвори самата тема, а за да отговорите, натиснете бутона ("Отговор") в горния десен ъгъл. 

  Използвайте различните функции на редактора, за да направите Вашите постинги по-интересни и информативни, като добавяте снимки, връзки и видео.

   

      3.